Nackdelar med att saga upp ditt premiumabonnemang pa Tinder

Nackdelar med att saga upp ditt premiumabonnemang pa Tinder

Tinder ar en av de mest populara dejtingapparna i varlden.. samtidigt de flesta tycker om att anvanda appen, kanske vissa anvandare ej langre vill fortskrida med sin prenumeration. I det arme inlagget kommer vi att forklara hur man avslutar prenumerationen gallande Tinder. Aven om detta inte betyder att du tvingas avregistrera dig fran applikationen eller inte bruka den aterigen.

Du kan fortskrida anvanda programmet vanligt pro dess syfte. Enkom, som innan du betalade, kommer du att ha begransningar nar det galler anvandningen fran Tinder Gold eller Plus. Vilket kommer att skapa din upplevelse mindre flytande an fordom och mer ifall du ar van att avlona pro deras extratjanster. Men anda kommer du att kunna hitta din idealiska partner eller grupp av manniskor, vilket ar vad appen ar till for, utan att abonnera gallande den.

Varfor avbryta prenumerationen?

Det kan foreligga manga anledningar till att brukare vill prata upp sin Tinder-prenumeration.. Vissa kan ha hittat en matchning gallande appen, samtidigt andra kanske ej ar nojda. med kvaliteten pa profiler eller avsaknad pa matchningar. Vissa brukare kan samt ha funnit att appen ej ar riktigt forut dem och vill studera andra dejtingalternativ.

Det kan samt vara sa att de ville titta pa andra applikationer och experimentera andra prenumerationer, som det hander med videoplattformar som HBO eller Netflix.. Dar varenda och en erbjuder en typ fran fordelar eller priser och att vilja prova nagon annanstans pro att kika ifall vi har mer tur ar vanligt. Darfor att algoritmen forut en applikation kanske ej kan lite oss att hitta personen vi letar efter eller profilen.

Du kan ocksa avregistrera dig pro ro. Stundtals blir vi forut besatta. Som hander nar vi forsoker skrida till gymmet betalar vi avgiften i manader och vi gar ej ens en dag. Den sortens forevandning borde fa oss att bryta prenumerationen ett tag och plocka stracka. Kungen sa metod kan vi med ett battre perspektiv se var vi ska investera vara kosing och epok mer effektivt.

Men som stadse, varje stig du utfor en ersattning far du fler fordelar an i den begransade gratis. Detta ar logiskt, att spendera ger dig storre fordelar for anvandningen fran tjanster eller produkter. Och det har skulle ej bli mindre i Tinder. Vi vet att ifall vi anvander applikationen French brГ¶llopsbrud utan att spendera har vi begransningar i matcherna, direktmeddelanden och antalet “gilla” som vi kan ge dagligen.

Salunda, med avseenden gallande prisplanerna som vi inneha som Tinder Plus, Gold och Platinum, vi kommer att forlora en rad fordelar som vi far nar vi betalar. Vi kommer att beskriva dessa fordelar nedan, sa att du kan estimera ifall du vill stupa den eller inte. Kom ihag att du stadse kan aterhamta dig genom att prenumerera gallande nytt nar som helst.

  • har”tycker om» obegransat
  • ge”Tycka om» till alla profiler av varlden
  • Valj vem som kan se din profil och vem gor ej det
  • avsyna din profil for att kanna till vilken information du later se
  • Du inneha “Spolar tillbaka» ilimitados. Skrida ater om ditt beslut inte var det justera.
  • upphora av annonser fran ansokan
  • ta reda pa vem som uppskattar dig och valjer att producera «Match«
  • 1 gratis boost al mes
  • Toppval obegransat

Steg forut att fardigstalla din Tinder-prenumeration

Stegen ar enkla, speciellt gallande Android, dar du kan gora det pa rak arm fran Tinder-applikationen. Till differens fran Apple-telefoner, dar du plikt skrida till en extern applikation, agd fran Apple pro att kunna forinta dina prenumerationer av nagot batalj. For att sluta var prenumeration kommer vi att komma en rad moment som vi beskriver nedan och som du kommer att anse ar kopiost lindrig att sluta upp bakom.

Tank pa att i denna process kan vissa fonster visas dar sjalva applikationen vill att du amna abonnera igen. Eller att du inte gar. Pro att bega detta brukar de erbjuda dig nagra erbjudanden eller krokar, till foredome fler “Super Likes” eller att applikationen till och med positionerar dig battre under de forsta dagarna sa att du inte slutar spendera. Detta ar ett personligt beslut, men det kan aven rulla som ett knep, om du verkligen inte vill sluta prenumerationen.

Nar du har sagt upp din prenumeration

Att prata upp din Tinder-prenumeration ar en frank och enkel process. Ifall du inte langre vill forbruka appen, folj stegen oerfaren och fullgora din prenumeration inom en fotografi tid. kom ihag det alltid du kan prenumerera kungen nytt nar som helst ifall du andrar dig. Som med allihopa dejtingappar ar det viktigt att besta medveten om dina egna behov och forvantningar nar du letar efter karlek online.

Nar alla steg inneha slutforts kan du aterga till begransningen for ett gratis konto och begagna det utan avbrott. Som vi namnde i inledning hander ingenting om du angrar dig, du kan alltid erlagga igen. Eller till och med prenumerera pa en annan prisplan som Platinum, som ger storre fordelar om du forr haft Plus eller Gold. Eller nedgradera om du inneha till fyllest med ett mindre abonnemang forut den nyttjande du ger den.

Deja un comentario

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ir arriba