Hur man berattar om nagon ar engagerad gallande Tinder

Hur man berattar om nagon ar engagerad gallande Tinder

En portratt historia ifall ”Instagram-man” och hur sa de utfor

Forestall dig att bli kar i nagon blott forut att atnjuta reda kungen att de aven fortsattningsvis anvander Tinder for att raka andra manniskor. Det finns intet varre an att bli forradd i begynnelse fran ditt proportion. Tinder ar synbarligen avsiktlig om detta problem, varfor du inte kan finn en funktion som adekvat talar ifall forut dig om en annan konsument ar aktiv eller ej. Det finns dock nagra knep du kan anvanda forut att granska ifall din alskade traffar andra folk bakom din rygg. Den har artikeln visar dig hur du kontrollerar ifall nagon fortfarande ar engagerad pa Tinder.

Granska sanningen

Ok, du kanner dig osaker och vill ga till botten med grej. Anvander din partner fortfarande Tinder eller inte? Darfor du ej kan atnjuta ett rakt svar far du grava runt lite forut att ringa en otvetydig bild av va som pagar. Du kan hantera ditt vishet och granska ifall din partner fortfarande anvander Tinder genom att koppla hur sajten fungerar.

Skrida med i Tinder

Du kan kontrollera om en person ar aktiv pa Tinder genom att skapa din personlig profil. Tinder visar bara personer som bor tatt dig, och det betyder att du plikt svepa profiler som letar efter din pojkvan eller flickvan. Ifall du hittar det du hoppades inte skulle hitta betyder det att personen fortfarande anvander Tinder.

Platsuppdateringar

Om nagon inte anvander sitt Tinder-konto kommer du ej att klara av kika deras sate. Men i synonym ogonblick som nagon kor appen kommer deras plats att uppdateras, vilket betyder att personen ar livlig. Den arme funktionen ar inte svar att glomma, men den kan meddela kopiost ifall en persons verksamhet.

Uppdaterade bilder eller bio

Varfor skulle en inaktiv Tinder-anvandare justera sin bio eller foton? Det skulle de inte, det ar darfor! Om en person uppdaterade sitt foto eller om de byttes ifall kan du kika att kontot har anvants just. Tinder valjer din profilbild avhangig kungen antalet likes du far sa det kan besta en automatisk uppdatering. Om profilbilden ar helt ny, rader det ingen tvekan om att personen fortfarande ar livlig.

Digga meddelanden

Du kan begagna ett anslag som bete pro att kika om nagon aven fortsattningsvis ar livlig kungen Tinder. Langa ett slumpmassigt anslag och vanta pa besvarande. Far du ett replik eller en like ar personen livlig. Konsument far stadse aviseringar nar nagon forsoker kontakta dem, och ifall de svarar ar jiggen uppe.

Spendera lite vinst avsevart

Stundom ar det synnerligen svar att framfora ifall nagon fortfarande ar engagerad gallande Tinder, men om du tvivlar och vill besta saker kungen att du far reda pa sanningen kan du gora affar en spionapp. Du tvungen dock ladda ner och installera den pa telefonen till personen du vill spionera kungen. Men nar du bra utfor det kommer de inte att kunna gomsle sig och latsas dumma langre. Relationer bor baseras gallande lita, kom ihag det innan du provar en spionapp.

Din match forsvinner

Om du redan matchat med personen ”spionerar” du pa, och om du blir omatchad betyder det att han/hon aven fortsattningsvis anvander Tinder. De tog sig epok att logga in och stryka dig fran avta matcher, vilket betyder att de var aktiva harforleden.

Anvand nagon annans konto

Den har ar en klassiker. Be bara en gorgeousbrides.net anvГ¤nda en lГ¤nk av dina vanner att vidga ett Tinder-konto, eller finn en kamrat som redan har ett. Be dem att svepa personer som letar efter personen du vill hitta. Ifall din van stoter gallande personen du vill finn kan du alltid anvanda ursakten ”Min vapenbroder hittade din profil pa Tinder” i ett argument.

Varenda vaksam

Nu, om du inneha dina betanklighet ifall att din alskade anvander Tinder bortom din rygg, bor du kliva latt innan du borjar peka fingrar. Tinder ar ansvarigt for otaliga uppbrott och skilsmassor i och med det gor det enkelt pro folk att dejta varandra utan begransningar.

Om ditt karleksforbindelse startade efter en Tinder-dejt ar det naturligt att du vill att personen ska lagg av forbruka appen for att mota andra manniskor. Du kan dock ej padyvla nagon att gora nagonting. Det tvingas besta deras val. Sa ifall du vill ga till botten med don och ting ar det bast att gora det utan att den andra personen vet.

Kungen sa metod kommer du inte att se ut som en psykostalker, och nar du gott avslutar ditt proportion kommer ditt ex inte att vara medveten om hur du fick reda kungen det. Sanningen kan stundtals vara smartsam, och den kan atnjuta dig att uppleva dig lag och lag. Och om det hande dig kan du stadse ateruppta din Tinder och hitta nagon som haller dig varm kungen natten.

Inneha du nagra andra proposition pa hur du kan granska om nagon du kanner ar engagerad pa Tinder? Visa oss kanna till nedan!

Deja un comentario

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ir arriba