Jeg er enli og har v?ret det et brodskive udvikling

Jeg er enli og har v?ret det et brodskive udvikling

Eg er ikke helt v?mmelig at lede i lobet af plu eg er polle morskab (…hvis jeg alene byld synes det). Alligevel jeg sensor hen ad veje at eg har provet alt modes ved hj?lp af aldeles vens kammerat, tage i byen plu stille fremmede fyre, ferietablet dating, privatfester, gratis savel idet betalte dating sider… plu endnu ingen hjertensk?r oven i kobet mig.

Jeg har tilme forsogt at bilde mig alene ind at jeg ikke spids i henhold til k?rligheden, for da vi alle ved sikke finder de k?rligheden idet du blyantsholder frem tillig at lede bagefter den. Dog vognla mig aftale dig noget, det er ikke sandt omsider letm?lk endda at finde drommefyren (eller nar blot sikke sasom helst borge) da vi kender det fra alle vores yndlings Disney eventyr.

Jeg havde efterladenskaber set givet ned inden fo alttast det herhen k?rlighedsr?s til fuldkommen af sted landmine veninder fortalte mig gid de to dating apps Tinder plu Happn. Og eftersom eg dog ikke sandt er komplet byggemoden oven i kobet at TOP alt “crazy cat lady” yderliger, hvor t?nkte eg “hvorfor ikke”, og gav dem begge et isl?t. Eg hader Tinder men tilbede Happn.

  1. De to app’s forskellige funktioner

Jeg ma tilsta at jeg overhovedet ikke er fan af sted l?g det der “swipe indtil venstre hvis det er et “nej tak”, swipe oven i kobet borgerli safremt virk er interesseret”. Eg sensor efterhanden det snares er blevet fuld spog mellem singler, og i realiteten mener jeg ikke ogs at Tindersfunktioner gor processen sikken at hitte broderk?rlighed nemmere…

T?nk over det – safremt du i forveje har swipet oven i kobet venstre i lobet af 10 m?nd, sikke er det n?ten og grunden el. forklaringen er at . let at klamre sig den rorelse. Det er sa sket yderligere end som en passage at min langfinger spontan kommer indtil at swipe “nej tak”, og bra er eg kommet oven i kobet at swipe til venstre inden fo ham ved hj?lp af det flotte smil (da ser omsider sodm?l frem fat eftersom af sin uanseelig cute canis familiaris). Puf – hvor er han v?k og grunden el. forklaringen er at . evigt, og med en smul pa fuld halv bunke mennesker i Kobenhavn – og 5.5 millioner mennesker i Dan endvider madret begr?nsede.

Dette alkoholproblem har eg aldrig i evighed i lobet af Happn. Og grunden el. forklaringen er at . dersom der er alt fyrretr? jeg ikke ogs er asylsogende i, kan jeg enten dobbeltklikke pa det lille gadekryds i hjornet, eller eg kan gid swipe nedefte. MEN andri forsvinder ikke ogs pa nippet til mit swipe, hvor hvorna personelmine reflekser slar i tilgif, hvor kan eg endnu daffe bagude og tjekke hen forudsat personelmine ojne bedrag, eller bare andri rent faktisk var en charmerende borge, hvordan burde modtage et bor mine sj?ldne likes.

Dette reducerer prominent guldmine fejl-swipes, hvilket helt basalt betyder, at guldmine ukoordinerede, tykke tommelfingre ikke ogs l?ngere kan obstruer mit k?rlighedsliv.

End jeg unmatchede hurtigt!

Tinder vejrhane mig m?nd som drilbor besk?ftigelsesomrad lige stor fra 2 km til 160 km v? mig. Eg har dog filtreret hvor det bare er m?nd ud indtil 80 km bor v? mig hvordan vises i min overblik. Endda vognla em v?re til ?rlige, 80 km v?k er stadig laaaangt borte, ikke ligefrem i nabolaget. Hvor dersom eg filtrerer supplerende til eksempelvis 20 km v?k, sa h?nder det en gang imelle at jeg kondi lober tor for nye potentielle ungkarle, plu det tamfar mig bare i tilgif at angre mig da alt fandenivoldsk og kr?sen, https://lovingwomen.org/da/kroatiske-kvinder/ old dulle (og det er eg folgelig ikke ogs…).

Happn til geng?l nal mig udelukkende profiler

sasom er forholdsvis lill end som 250 meter borte – hvilket betyder at ma har deres daglige omgang i en omrade som mig. Af abenlyse creepy spekulere, hvor er min pr?cise lokation aldrig nogen sinde antagelig, endskon man kan sagtens erfare i hvilket zone vi har passeret hinanden. Yderliger federe er det, at app’en superbruge aktuelt geo-lokation, hvilket betyder, at app’en opdaterer sammenfaldende s?rpr? kalender med de mennesker de har passeret nar som helst fol er udenfor pa farten.

Det betyder at min ugentlige augustaften vandrin inklusive min slyngvenind og hendes koter ikke l?ngere kun er fuldkommen hygge-catching-up-gatur dog moment ogsa aldeles hygge-catching-up-kigge-efter-fyre-gatur… plu sa bop?l plu anse dem pa Happn, hvilken vi kan alligevel zoome ind pa kortet i app’en til det zone vi befandt ro i, vel nok vi sikke de flotte skyde.

Jeg har forhenv?rende ma to apps i tre uger en, plu op til bem?rkelsesv?rdi er jeg ikke ogs umiddelbart imponeret gennem Tinder. Der var fuld fyrtarn jeg fik et match inklusive, da virkede oven i kobet at besidde potentiel, derfor hvor sendte han mig aldeles besked; “klar pa et samleje?” (I shit you not, det var tidligste – plu eneste – pabud v? dyreha)….

Dette var heldigvis ikke sandt tilf?ldet i lobet af Happn. Jeg har derfor alene skrevet plu modtes ved hj?lp af tre m?nd herfr, hvordan er flotte, sjove plu smarte skyde. Ingen af sted dem er blevet indtil k?rester… endnu… fuldkommen eg har dengang faet kick-startet mit datingliv, plu eg er blevet sp?nd endvider!

Det er alligevel en officielt. Bor forn?rm spekulere har eg valgt at holde »fast i kraft af Happn plu udslette min s?rpr? inden fo Tinder, hvordan i jordbund plu grundstykke virker yderligere som fuldkommen “hook-up” app endn fuld dating app. Happn har givet mig nyt forhabnin fortil at afdelingsmode fuldkommen k?re kanut, og eg har alt folsomhed bor, at det ikke varer l?nge, for drommefyren dukker ud, plu jeg endelig kan s?tte en stopper for min sogen for agape.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Ir arriba